Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfrestelse med hummerfond

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En rätt som gillas av både stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatis och lök. Strimla potatis och lök på den grövsta sidan i matberedaren. Strimla laxen. 2. Varva potatis, lök och lax i en ugnsfast form. Peppra mellan lagren. Det översta lagret ska vara potatis. 3 Blanda grädde, mjölk och hummerfond. Häll detta över potatisen. Strö över ströbröd och lägg i några klickar smör. 4 Grädda mitt i ugnen i ca 45 minuter och potatisen ser gyllenbrun ut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.