Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfrikadeller med kaprissås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga laxfrikadeller som är en bra fettkälla av goda fetter och en god smakrik sås av kapris och citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxfilén i bitar och lägg i en mixer eller i en matberedare med de övriga ingredienserna. Kör snabbt till en grov färs och häll upp i en skål. Täck över och ställ kallt någon timme.
  2. Forma färsen till små trinda pannbiffar och stek dem guldbruna i olja på båda sidor i en panna. Minska värmen och låt stå och eftersteka på lägsta värme under lock.
  3. Blanda yoghurt med kapris, citronskal, salt och peppar och servera med kokt potatis, broccoli till laxfrikadellerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.