Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfylld kalvschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Schnitzel fylld med rökt lax, spenat och schalottenlök, med en sås av grädde, vin, dijonsenap och gräslök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka spenat och lök, bryn det i stekpanna, låt svalna.
  2. Banka ut schnitzlarna, lägg en laxskiva och spenathacket på ena halvan, vik över, salta, peppra och vänd i vetemjöl.
  3. Bryn i stekpanna med smör 3-4 min på varje sida. Ta upp och håll varma. Fräs ur pannan med vin, senap och grädde. Lägg i schnitzlarna och låt dom puttra med några minuter. Strö över klippt gräslök.
  4. Serveras med klyftpotatis och en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.