Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfylld kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god middag med ett glas vin till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ett snitt i kycklingfiléerna. Skär ut 4 små skivor av laxen. Spara resten till såsen. Lägg laxskivorna i kycklingfiléerna och fäst ihop med tandpetare. Krydda. Stek kycklingfiléerna i smör ca 5 minuter på varje sida, tills de är helt klara. Tag upp och håll dem varma.
  2. Hacka laxen smått under tiden filéerna steks.
  3. Rör ut mjölet i lite av vattnet. Häll i vatten, mjölblandning, vin, grädde och den smulade buljongtärningen i pannan. Låt såsen koka ihop ca 5 minuter.
  4. Lägg i de hackade laxbitarna och kycklingfiléerna och låt allt bli genomvarmt.
  5. Servera med kokt ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.