- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Denna är så god passar så väl som fredagsmys som till fest
Instruktioner
- Tillbehör
Pressad potatis
Grönsallad
- Krydda laxen med salt och peppar och lägg den i en smord ugnssäker form. Rör ihop creme Fraiche, vispgrädde och spad till en jämn smet. Låt kräftstjärtarna rinna av. Hacka en del av dem och rör ned i smeten tillsammans med senap, rom och dill. Fördela såsen över fisken.
Sätt in i 225 graders ugnsvärme i 20-25 min. Dekorera med rom dill och kräftstjärtar.
Publicerat den
7 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna rätt var jättegod! Jag hade ingen rom hemma men det var gott ändå. Istället för vispgrädde tog jag matlagningsgrädde och det gick bra.
Jättegod! Har provat att göra till familjen, sambo och två döttrar 1½ & 4 år - alla tyckte det var jättegott! Vi hade den även på kalas till 20 pers - funkade utmärkt och bara positiva kommentarer från gästerna!
Jag blev bjuden på denna rätt av en kollega. Efter det har jag lagat denna rätten massor av gånger. Guuu så god denna är!
Superduper gott var det här vill jag lova.. Ökade på såsmängden gjorde jag förstås. Annars hade det aldrig räckt med det lilla. Glömde använda curry men det ska jag testa nästa gång.. Tack för ett bra recept/ Inger