Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgratäng med skagenröra

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i lite ströbröd i botten på en ugnsfast form. (Formen ska ej smörjas in med margarin). Lägg laxfilén med skinnsidan ner, salta laxen. Bre sedan på skagenröran jämt över fisken. Blanda ströbröd, persilja och dill + lite salt. Strö över så mycket att det täcker skagenröran nästan helt.
  2. Stek i mitten av ugnen på 225 grader i ca: 25-30 minuter.
  3. Servera t.ex. pressad potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.