Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En mycket omtyckt laxgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i lite smör utan att ta färg. Tillsätt vinäger och vin och låt nästan all vätska koka in. Rör ned grädden och crème fraiche. Lägg i laxen och låt det koka en stund under lock. Vispa ner smöret och den finhackade basilikan. Sjud upp o smaka av med salt o peppar
  2. Gott till är att göra duchessepotatis och även färsk sparris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.