Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgryta med ananassalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En laxgryta med smak av ananas, den innehåller även broccoli, blomkål och majs. Serveras med lättsaltade naturchips.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och grovtärna laxen. Fräs purjolöken i lite smör. Tillsätt kryddblandningen och låt den fräsa med en stund.
  2. Häll i salsa, grädde och koka upp. Lägg i broccoli, blomkål, majskorn och hälften av jalapenosarna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg i laxbitarna och sjud 8–10 minuter.
  4. Servera med jalapenos, gräddfil och chips.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.