Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxkebab

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Fisk hör påsken till och här är ett roligt sätt att servera den på.

Ingredienser

Instruktioner

Skär laxen i tunna skivor och hacka den i små små bitar. Skala och finhacka vitlök och salldslök. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Blanda hacket försiktigt med laxen. Tillsätt salt, citronskal och 1 msk citronsaft och ägg. Blanda till en jämn smet. Forma färsen till avlånga rullar och stek dem i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Stick in dem i spett.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.