- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En variation på lasagne.
.
Instruktioner
- Grovtärna laxen och kör den i matberedare till en färs. Salta och peppra och blanda väl.
- Skala och finhacka löken samt tunnskiva svampen. Hetta upp en stekpanna med 3 msk olja. Rör i svamp och lök och fräs runt 3-4 minuter. Ta pannan från spisen och rör i spenaten, smaka av och blanda väl.
- Sås: krossa grönpepparkornen. Lägg sedan alla ingredienserna till såsen utom majsstärkelsen.i en kastrull och koka upp. Låt småputtra i 5-6 minuter och smaka av. Red med lite majsstärkelse utrört i vatten.
- Sätt ugnen på 175 grader. Skiva mozzarella och smula ädelosten. Häll lite sås i en ugnsfast form. Varva lasagneplattor, laxfärs, svampröra, ädelost, mozzarella och sås. Översta lagret ska vara ost och sås.Grädda lasagnen i ca 30 minuter eller tills den fått färg.
- Låt vila ca 10 minuter. Lite grönsallad är gott till.
Publicerat den
2 april 2016
Liknande recept
Skriv kommentar