Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxlasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En variation på lasagne. .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovtärna laxen och kör den i matberedare till en färs. Salta och peppra och blanda väl.
  2. Skala och finhacka löken samt tunnskiva svampen. Hetta upp en stekpanna med 3 msk olja. Rör i svamp och lök och fräs runt 3-4 minuter. Ta pannan från spisen och rör i spenaten, smaka av och blanda väl.
  3. Sås: krossa grönpepparkornen. Lägg sedan alla ingredienserna till såsen utom majsstärkelsen.i en kastrull och koka upp. Låt småputtra i 5-6 minuter och smaka av. Red med lite majsstärkelse utrört i vatten.
  4. Sätt ugnen på 175 grader. Skiva mozzarella och smula ädelosten. Häll lite sås i en ugnsfast form. Varva lasagneplattor, laxfärs, svampröra, ädelost, mozzarella och sås. Översta lagret ska vara ost och sås.Grädda lasagnen i ca 30 minuter eller tills den fått färg.
  5. Låt vila ca 10 minuter. Lite grönsallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.