Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxlasagne med spenat

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Härligt ihopslängd lasagne med lax, spenat, vitlök och grekisk yoghurt. Man tager vad man haver!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka paprika, lök och purjolök i bitar efter eget tycke. Dela laxfiléerna i skivor och stek dessa med paprikan, löken och purjolöken krydda med salt och peppar.
  2. Ha i den frysta stuvade spenaten och sambalen i en kastrull samt cantadouosten. Salta och peppra. Blanda ner spenatröran med laxen och rör om.
  3. Varva laxröran med lasagneplattor i en ugnssäker form och gratinera i ugn i ca 20 min 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • christian21mars 12 januari 2012

    Mycket gott måste jag säga!

  • Hunter44 12 januari 2012

    Låter gott! Måste testa receptet någon dag

  • sunneras 16 januari 2012

    Röran var god, men det står inte att man ska blanda i youghurten men jag hällde i den i spenatröran. Var nog för lite röra... lasagne plattorna var stenhårda. Gjorde jag något fel?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.