Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 timmar
Skriv ut

Himmelskt god! Perfekt på buffébordet!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Mosa laxen med en gaffel. Blanda grädde, majonnäs, senap, chilisås, kryddor, dill och lök Rör ner lax och de urkramade, smälta gelatinbladen. Smaka av. Häll allt i en kallvattensköljd form som rymmer ca 1 1/2 l. Täck och låt stå kallt i ca 5 tim.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 13 april 2009

    Jättegod !!! Alla gästerna ville ha receptet !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.