- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Något gott till helgen kanske.
Instruktioner
- Arbeta ihop pajdegen och låt den vila i kylskåpet i ca. 1 timme.
Klä en pajform, ca 20 cm i diameter. Förgrädda 10 min i 225 grader.
- Hacka det mesta av laxen, spara en bit till dekorationen, purjolöken och dillen. Lägg detta i det förgräddade pajskalet.
- Vispa ihop äggen, mjölken, grädden, kesellan och den rivna osten och häll över laxblandningen.
Grädda ca. 30 min i 225 grader. Pajen ska inte kännas kletig.
- Avnjutes med en god sallad i goda vänners lag.
Publicerat den
21 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tog med denna till ett pajknytis vi hade för ett år sen och den fick många bra betyg. Nu ska vi ha knytis igen och blev bedd att göra samma laxpaj som förra gången :)
Vad kul :-)