Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt till degen i en plastpåse. Tryck ut den i en pajform och låt den vila i kylen i 15 min. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken och stek på svag värme tills den blir mjuk. Låt svalna. Förgrädda pajskalet i 10 minuter. Gör fyllningen: Skär laxen i strimlor. Vispa samman ägg och mjölk. Tillsätt lax, lök, riven ost, salt och peppar. Häll fyllningen i pajskalet. Grädda i 25-30 minuter tills fyllningen fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tantdrake 8 mars 2008

    En lagom smakrik paj som jag gjort idag. Åt den varm med grönsallad till, men den kan säkert ätas kall på buffébord också. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.