- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Hur gott som helst, salta och lägg extra mkt milda, för det suger åt sig så mycket, annars kan det bli torrt. =)
Instruktioner
- Börja med att skära alla ingredienser i små kuber, allt förutom fisken. Fördela sedan alla ingredienser på fyra ark aluminiumfolie och innan du lägger på ingredienserna på aluminumet så häll på lite milda, salt och peppar, och även efter du har lagt ingredienserna så ska du salta peppra och hälla på mer milda, vik sedan ihop aluminiumet till ett paket.
Tips! stick hål på paketet med en gaffel, då du stängt det.
- Grilla sedan det på medelvärme ca: 175 - 200 grader i 40 min eller tills du känner att den är klar.
- Fisken äts direkt ur en tallrik fast ha kvar den i aluminiumet, om man vill så kan man äta det med en bit bröd och såsen Santa Maria Lemon & Herbs.
Publicerat den
19 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar