- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En snabblagad och lite lyxigare pastasås till vardagen eller vid lite festligare tillfällen.
Instruktioner
- Sätt igång pastakoket.
- Ta bort skinnet och bena ur laxen. dela köttet i minder bitar.
Dela och kärna ur paprikan. Skär i strimlor.
Dela broccolin i buketter.
Hetta upp oljan och fräs broccolin några minuter. Smaka av med salt, peppar och pressad citron.
- Blanda ner kesellan och håll varmt tills pastan är klar. Koka inte, då skär sig kesellan.
- Häll av vattnet från den färdiga pastan och blanda den med några msk av broccoli-kesellan så att den inte klibbar ihop.
- Blanda resten av såsen försiktigt med fisken, paprikan och salvian. Värm och servera genast till pastan.
Publicerat den
13 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar