Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En snabblagad och lite lyxigare pastasås till vardagen eller vid lite festligare tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt igång pastakoket.
  2. Ta bort skinnet och bena ur laxen. dela köttet i minder bitar. Dela och kärna ur paprikan. Skär i strimlor. Dela broccolin i buketter. Hetta upp oljan och fräs broccolin några minuter. Smaka av med salt, peppar och pressad citron.
  3. Blanda ner kesellan och håll varmt tills pastan är klar. Koka inte, då skär sig kesellan.
  4. Häll av vattnet från den färdiga pastan och blanda den med några msk av broccoli-kesellan så att den inte klibbar ihop.
  5. Blanda resten av såsen försiktigt med fisken, paprikan och salvian. Värm och servera genast till pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.