Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God och krämig lax med spaghetti till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om laxen är fryst, tina den först. Hacka den sedan i hyfsat små bitar. Häll olja i en stekpanna och lägg i laxbitarna. Stek på dem så de får färg och häll sedan i grädden och créme fraiche. Rör runt en stund. Pressa ur citronsaften i stekpannan och låt det sjunka in. Hacka den gula löken och lägg i den i stekpannan. Låt den bli ganska mjuk. Krydda lite efter smak, jag tog ganska mycket vitlökspeppar och lite paprikapulver. Men det kan man göra efter smak såklart.
  2. Koka pasta under tiden.
  3. Servera!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • madvis 7 november 2012

    Det här var.... inte så gott. Jag vet inte om jag tog för mycket lök eller om det helt enkelt inte passade ihop....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.