Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpasta de lux

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lax, pasta, lime och pepparrot - jättegod mix!

Ingredienser

Instruktioner

* Koka pastan och skär laxen i bitar. * Blanda creme fraiche, fiskbuljong och vetemjöl i en kastrull. Låt sjuda 5min * Smaksätt med lime, pepparrot och salt. Lägg ner laxen och låt sjuda ytterligare 5 min. Blanda ner dillen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gurgelfranz 4 maj 2009

    Jättegott och smidigt, hade citron istället för lime...jag tror inte det blev sämre, tummen upp!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.