Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpuckar med honungsdressing

 
  • Serverar: 9 portioner
Skriv ut

Tartar av gravad lax och honungsdressing på grovt bröd. Perfekt på midsommarbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman honung, dijonsenap och citronsaft till dressingen. Vispa ner oljan i en smal stråle. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Blanda samman lax, salladslök och dill i en bunke. Tillsätt 2 msk av honungsdressingen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Tryck ut en rund skiva fullkornsbröd med ett mått. Fyll sedan måttet med laxblandningen och pressa samman. Tryck ut pucken på ett uppläggningsfat. Skeda över en tesked honungsdressing på laxpuckarna och lägg röda mangoldskott ovanpå. Servera resten av dressingen vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.