Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpudding med sötpotatis och rivet citronskal

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassiker som fått en extra kick av sötpotatis och citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Skär laxen i strimlor och skiva potatisen tunt. Varva potatis, lax, dill och citronskal i en smord ugnsform.
  3. Vispa ihop ägg, mjölk och peppar och häll äggstanningen i formen. Grädda mitt i ugnen tills fyllningen har stannat och ytan har fin färg, ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.