Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med olivröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax, färskpotatis, blomkål, rädisor och gräslök blir en god pytt. Här serveras den med mixade citronoliver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i cm-stora bitar. Strö på salt och peppar. Stek den snabbt i smör, 1-2 min. Ta upp och lägg på ett serveringsfat. Täck med folie.
  2. Bryt blomkålen i små buketter och förväll dem snabbt i lättsaltat vatten. Lyft upp dem och stek tillsammans med potatis och rädisor i smör i en stor stekpanna. Krydda med salt och peppar. Strö över gräslök.
  3. Mixa citronoliverna och servera till laxpytten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.