Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax och pepparrot passar väldigt bra ihop. Allt-i-ett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen och skär i halvor, koka nästan klar. Låt kallna (eller koka mer potatis dagen före för att spara tid). Rör ihop allt till såsen, ställ kallt.
  2. Skär fisken i stora kuber och lägg på en tallrik. Salta och pepra. Skala och skär löken i halvor, sedan i tunna skivor. Dela zucchinin på längden, skrapa ur kärnhuset och skär i skivor.
  3. Stek löken varsamt, lägg i zucchinin efter några minuter. Blanda ner potatisen såden blir riktigt varm. Lägg först då i laxkuberna och stek ett par minuter tills fisken är klar. Toppa med dill och raspat citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.