Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med romsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En rätt som ofta görs i vår familj!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skär potatis och lax i tärningar. Skär sparrisen i cm-tjocka skivor. Koka den i ca 1 minut i lättsaltat vatten och låt den sedan rinna av. Fräs lök och poatis lätt i lite olja i en stor stekpanna i ca 5 minuter. Rör ner sparrisen. Fräs laxen separat i en teflonpanna ca 2 minuter och blanda ner i pytten. Smaksätt med salt, peppar, rivet citronskal och -juice Vänd ner rommen och gräslöken i lättcrème fraichen. Servera såsen till pytten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 16 februari 2009

    Detta är en klar favorit även hos oss. Ibland tar jag kalla kokta potatisar som blivit över. Roccola är gott att vända i. I romsåsen har jag citronpeppar och dill istället för gräslök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.