Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med romsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna variant är gjord på varmrökt lax som redan är färdig. Med kokt potatis i kylen tar det inte många minuter att få denna nyttiga rätt på bordet. Romsåsen är bara ett förslag, funkar lika bra utan, eller med limesås eller pepparotskesella osv...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den kokta potatisen i klyftor. Skala och strimla löken.
  2. Hetta upp lite smör i en panna och fräs potatis och lök lätt. Lägg i ärterna och låt dem fräsa med ett par minuter.
  3. Dela laxen i mindre bitar och blanda varsamt ner den tillsammans med dillen. Salta och peppra väl.
  4. Rör ihop crème fraiche, rom och senap. Servera pytten med såsen och citronklyftor till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.