Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxröra med räkor och ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka äggen. Blanda majonäs och crème fraiche i en skål, lägg i ägghacket, hackade räkorna samt hackad lax. Pudra över gräslök och dill och rör om. Blanda eventuellt i stenbitsrom.
  2. Lägg upp i en liten skål, toppa med lite dill och servera med nyrostat bröd.
  3. Eller gör en egen smörgås till var och en.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.