Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxröra på pepparkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Låter kanske som en märklig kombination, men alla som smakat ber om fler!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla laxen, och rör ihop med crème fraiche. Smaka av röran med salt och nymald svartpeppar.
  2. Lägg upp på pepparkaka vid servering. Toppa med nymald grov svartpeppar och basilika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kolasen 17 december 2011

    Alldeles på tok för mycket creme fraiche, blev en blöt sörja. Jag silade bort mycket så det blev lite mer kompakt koncistens. Supergott på pepparkaka!! Prova!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.