Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxröra på Texasvis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Något som man lagar till i all hast, som smakar underbart gott till fyllning i bakad potatis eller som pålägg till hårt och mjukt bröd eller som fyllning i petits scoux.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt laxen rinna av och ta bort ryggfenan om den finns.
  2. Lägg osten i en stor skål och fyll den med den fint hackade löken och vitlöken och blanda i laxen och rör om och pressa limen och hacka jalopenopepparn i mycket små bitar som blandas i samtidigt med dillen.
  3. Rör kraftigt tills allt verkar blandat.Smaka av med en klick laxröra på en bit hårt bröd och sätt till mera lök, dill eller lime efter behag.
  4. Smakar nästan bättre nästa dag efter en natt i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • VikingTexas 12 december 2014

    Tyvärr har jag ingen bild på mina recept men jag kan beskriva dem till min dotter i Jämtland! Kram VikingTexas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.