Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxröra på tortillasnittar med löjrom

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegott tilltugg eller som liten entré. Ser väldigt vackert och proffsigt ut. Lägg på röran strax före serveringen, annars är risken stor att snittarna blir mjuka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje bröd i 8 trekanter. Grädda i 175* i 6-8 min.
  2. Ta bort skinnet och hacka laxköttet Kärna ur och tärna äpplena Skala och finhacka löken Blanda ihop lax, äpple, lök, creme fraiche, senap och gräslök
  3. Vid serveringen: Fördela röran på hälften av brödsnittarna. Lägg på de andra lite snett och toppa med löjrom Några gräslöksstrån ger ett extra festligt intryck

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.