Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxrullader med rucolapesto och äppeltsatsiki

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Rucolapesto med sin peppriga smak är härlig tillsammans med kallrökt lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv äpplena grovt på rivjärn. Häll över citronsaften. Blanda äpplena med pressad vitlök och yoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Kör alla ingredienser till peston i en mixer till en puré. Bred pesto på laxskivorna och rulla ihop dem.
  3. Lägg laxrulladerna på ett fat . Servera med äppeltsatsikin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.