Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxrullar med svampröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera dom goda laxrullarna med kokt potatis, vinsås, sockerärter och en citronklyfta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka svamp och lök, och fräs i smör&rapsolja tills vätskan kokat in. Låt svalna något och rör i färskost och dill. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut laxskivorna och lägg en sträng med fyllning mitt på varje. Rulla ihop.
  3. Stek skivorna med skarven ner i en stekpanna med smör&rapsolja ca 3 minuter. Vänd och stek klart.
  4. Vispa ihop buljong, vin och grädde i en kastrull och koka upp. Red av med maizena och låt koka i 3 minuter. Tillsätt örter och senap, och smaka av med salt och peppar.
  5. Tips! Be personalen i fiskdisken att skära laxen i tunna skivor eller skiva halvfryst lax. Bryn laxrullarna runt om och stek klart i ugn, 175º i 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.