Servera dom goda laxrullarna med kokt potatis, vinsås, sockerärter och en citronklyfta.
Instruktioner
- Hacka svamp och lök, och fräs i smör&rapsolja tills vätskan kokat in. Låt svalna något och rör i färskost och dill. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg ut laxskivorna och lägg en sträng med fyllning mitt på varje. Rulla ihop.
- Stek skivorna med skarven ner i en stekpanna med smör&rapsolja ca 3 minuter. Vänd och stek klart.
- Vispa ihop buljong, vin och grädde i en kastrull och koka upp. Red av med maizena och låt koka i 3 minuter. Tillsätt örter och senap, och smaka av med salt och peppar.
- Tips!
Be personalen i fiskdisken att skära laxen i tunna skivor eller skiva halvfryst lax. Bryn laxrullarna runt om och stek klart i ugn, 175º i 8 minuter.
Publicerat den
5 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar