Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott som förrätt, lätt huvudrätt eller som buffe mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och blanda I vatten och vetemjöl, låt sjuda tills det blir krämigt. Tillsätt äggen I grytan ett och ett under kraftig vispning, gärna elvisp. Bred ut på bakplåtspappet I långpanna. Grädda i 200 graders ugn ca 15 min. Låt kallna.
  2. Blanda ihop krämen och bred ut över den gräddade plattan, rulla ihop till en rulle på längden. Låt stå över natten I kylskåp. Vid servering skärs rullen upp I skivor, servera med en fräsch sallad och ev. Pain riche

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LizzyElisabeth 22 november 2009

    Samma recept som jag själv använder men jag har 2 dl creme fraiche och 200 gram lax...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.