- Serverar: 3-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Gott som förrätt, lätt huvudrätt eller som buffe mat.
Instruktioner
- Smält smöret och blanda I vatten och vetemjöl, låt sjuda tills det blir krämigt.
Tillsätt äggen I grytan ett och ett under kraftig vispning, gärna elvisp.
Bred ut på bakplåtspappet I långpanna.
Grädda i 200 graders ugn ca 15 min. Låt kallna.
- Blanda ihop krämen och bred ut över den gräddade plattan, rulla ihop till en rulle på längden.
Låt stå över natten I kylskåp.
Vid servering skärs rullen upp I skivor, servera med en fräsch sallad och ev. Pain riche
Publicerat den
13 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Samma recept som jag själv använder men jag har 2 dl creme fraiche och 200 gram lax...