Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxrulle med serranoskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så lätt och så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr. Salta och peppra lite på laxfiléns båda sidor. Rulla ihop filén på bredden och täck med serranoskinka. Smörj en eldfast form och lägg i filén. Stek den i ugn i 25 - 30 minuter. Blanda gräddfilen med örtagårdskrydda.
  2. Servering: Skär upp filén i skivor och servera med råstekt potatis, klyftor av honungsmelon och örtagårdsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.