Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsås á la tant Kicki och tant Helena

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Det här receptet har jag snott från mina arbetskamrater, de kom på det en dag när de stod och experimenterade på jobbet. Är riktigt gott och ska ätas till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och bryn löken, blanda sedan i allt utom laxen och sparrisen.
  2. Låt koka ganska länge, ungefär 30-40 min.
  3. Lägg i lax och sparris ca 5 min innan du serverar, laxen ska då vara skuren i kuber ca 2*2 cm.
  4. Servera med pasta och grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.