Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsnurror med dadlar och getostmousse

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god smakbrytning till ett glas värmande glögg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur dadlarna och skär dem i små bitar. Blanda dadlarna med getosten.
  2. Lägg ut laxskivorna lite omlott som en rektangel, ca 25 x 35 cm, på en plastfolie.
  3. Bred ut den rumsvarma ostkrämen över och rulla ihop från långsidan som en rulltårta, med hjälp av folien. Vira folien hårt kring rullen.
  4. Vira sedan in rullen hårt i aluminiumfolie. Vrid om ändarna som en smällkaramell.
  5. Lägg rullen i kylen ca 2 timmar. Lägg rullen i frysen ca 30 minuter innan den skärs upp i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.