Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsnurror med rucola, wasabi och sesam

 
Skriv ut

Jättegod lax med wasabi. Man kan även skära ner laxen i småbitar och blanda allt till en röra att bre på ett knäckebröd eller kex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ruccolabladet med färskosten, citronjuicen och wasabin. Lägg ut tunna skivor lite omlott av laxen på ett ark plastfolie. Bred på den mixade röran. Forma en rulle med hjälp av plastfolien. Lägg rullen i frysen i 30 minuter.
  2. Rosta sesamfrönen och rulla laxrullen i dem. Skär i centimertertjocka skivor.
  3. Servera gärna på ett tunt knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.