Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsoppa med fänkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god laxsoppa med fänkål och Touch of Taste skaldjursfond.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i bitar, ca 2x2 cm. Krydda runtom och stek gyllenbruna.
  2. Dela fänkålen i klyftor och koka dem mjuka i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Spara kokspadet.
  3. Koka ihop fond och vatten, fänkålsspad, vin och grädde i ca 5 minuter. Red av med lite maizena utrört i lite vatten.
  4. Tillsätt basilika och mixa soppan med en stavmixer. Salta och peppra. Lägg ner fänkålsklyftor och laxbitar. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.