Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxspett med rökt fläsk och tryffeldipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tryffelsmaken gör de grillade laxspetten extra festliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lax och fläsk i bitar, ca 3 x 3 cm.
  2. Blanda smör och rapsolja, salt, peppar och rosmarin i en bunke. Lägg i laxen och rör om. Trä upp lax och fläsk på 4 grillspett eller blötlagda träspett.
  3. Rör ihop alla ingredienserna till såsen.
  4. Grilla spetten över glöd 6–8 min. Servera med såsen, rostad klyftpotatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.