Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxtårta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Har inte gjort den själv, blev bjuden på denna smarriga tårta på en fest, perfekt bufférätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka kavring i matberedare, tillsätt smör. Tryck ut i rund löstagbar form.
  2. Lägg gelatin i blöt (10 min), krama ur, smältes i kastrull på svag värme.
  3. Blanda övriga ingredisenser, tillsätt gelatin sist. Låt stå kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.