Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Lax är alltid gott! Denna blir saftig och god. Perfekt helgmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta mycket dill och salt och lägg i laxen om det går, annars runt laxen. Slå in i folie. Ställ in i 80 graders ugn i 5 timmar. (2 kg lax i 6 timmar).
  2. Sås: Blanda grädde och creme fraiche. Häll i citronsaften och smula i buljongtärningen. Klipp i så mycket dill som man tycker blir lagom.
  3. Servera med kokt eller pressad potatis och kokta grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.