Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxwok med thaicurrysås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dröm dig bort till Thailand när du äter denna ljuvliga rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda laxen med salt och peppar. Dela broccolin i buketter, skär paprikan och dela löken tunt. Dela sockerärterna på mitten, skala mangon och skär den i bitar. Hetta upp lite olja i en wokpanna eller stekpanna och stek grönsakerna, inte mangon, lite lätt.
  2. Tillsätt currypasta och kokosmjölk, låt allt koka upp. Smaksätt med salt och peppar och håll grönsakerna varma. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen hastigt på hög värme, 2-3 minuter. Vänd då och då på bitarna.
  3. Servera laxen med mangon, grönsakerna, såsen och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.