Mycket gott bröd för LCHF-aren när suget efter bröd blir stort. Håller flera dager i kylen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Måste säga att bröden ser väldigt goda ut! Måste testa ikväll, återkommer med betyg ;)
Det här brödet är det bästa LCHF bröd jag ätit! Använt det till smörgåstårta oxå och det blev toppen! Jag undrar om man kan göra en stor sats och frysa in?
jättegott :) smakar nästan som vitt bröd!
riktigt gott..jag gör dom små och garnerar dom med sesamfrön... ungarna älskar dom, får köra trippel sats varannan dag...tack för receptet..
Hejsan Lola. Jag vill ge ditt LCHF bröd högsta poäng. Det var supergott,det smälter i munnen. Jag fördubblade receptet och bakar dem ett par gånger i veckan. Kram evaldo
Jättegott bröd jag bakar det ofta äter med smör och salami mums tack för ett bra recept
Åhhheeeee inte konstigt mina smakade äckligt, råkade ta två msk istället för 2 tsk
kan man även ta philadelphiaost?
jag förstår inte varför mina blir platta
Mina blev också platta :(
Det där ser ju klart mumsigt ut..bröd saknar man otroligt mycket!!!!
Är det oupsi?
Hade tänkt att prova att baka detta bröd idag, men hade svårt att hitta Fiberhusk. Till slut fann jag att det lokala apoteket kunde ta hem det, men det var dyrt - drygt 80 kr för en förvisso ganska stor påse. Med tanke på att det bara ska vara 2 msk till en sats känns det ju förtuom att det är dyrt ganska onödigt att köpa en stor påse. Någon som med bra resultat har provat att ersätta Fiberhusk med något annat ochi så fall med vad?
Jag köpte på coop och det stod på glutenfria hyllan och kallas Psyllium. Den kostade ca 35 kr. Det är detsamma som fiberhusk. Hoppas du hittar så du kan baka!
Brödet blev gott trots att jag böt ut yoghurten mot creme fraiche. Nästa gång ska jag definitivt göra dubbel sats och prova att minska på bakpulvret. Ovanpå strödde jag rostade solroskärnor. Fiberhusk var inget problem att få tag på i Willys glutenfria hylla.
Tackar, tackar för ett recept på ett gott lchf bröd. Jättegott. Längtat efter smörgåstårta, så nu ska det bli av till helgen, detta recept måste funka bra till bottnar.
tack för receptet! jag bytte ut fetaosten mot samma mängd keso. det blev som tjockpannkaka, så jag tog 2 skivor och hade vispad grädde o några hallon som jag mosade ihop. Vips hade jag en jätte enkel o god middag :)
Jag testade att lägga till ½ dl Pofiber och det blev ett "torrare" bröd likt en ostfralla. Dessutom fick smten/degen vila ca 20 minuter innan jag formade och gräddade bröden.
Absolut godaste Lchf brödet Lade till 1/2 dl pofiber och det vart kanon Gjorde tredubbel sats så det blev lite större bröd :) Bara + från mig
Baka just dessa bröd men när jag tog ut dom så blev dom platta????Undrar varför????
Har bakat detta idag och smaskigt säger jag. Provade att göra lite större, såg att nån annan skulle göra smörgåstårta. Jag blev sås sugen. Har du provat det ? Detta bröd kommer jag att baka igen. En femma är det värt.
jätte goda men mina blev platta
Riktigt goda bröd! Mina bullar blir höga och fina, men jag har pofiber i smeten. Idag tänkte jag använda bröden som naan- bröd till tikka masala kyckling. Toppbetyg!
Mina blev super goda, det var bara en som sjönk ihop lite!!!
För oss som räknar KCAL så blir det så här mycket per bulle (om du gjorde 6 st): 47.9 kcal 3.4 protein 1.8 kolhydrater 2.9 fett
Tycker att det smakar lite som tjockpannkaka, men bättre än inget bröd..Tack för receptet
smaka bra!! hade i pofiber oxå 3 dubbla satsen så 1 dl hade jag i men skulle kunna ha haft i lite till för ett torrare bröd. smör och pepparsalami till var super :)
Jag hade i vanlig riven ost istället för feta. Och dubblade satsen. Smeten blev mycket tjock och kladdig som tapetklister, men lyckades forma 12 bollar. Står i ugnen, ganska bruna upptill.