Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Fantastiskt god lövbiffspanna

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kunde inte sluta äta :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen och stek i smör. Stek rödlöken och vitlöken separat i smör och häll i pannan med biff. Strö över paprika och låt den stekas en stund innan du häller över vätska.
  2. Klicka i ost, crème freich och grädde. Strö över hackad basilika och krydda med salt, peppar, paprika och chillikrydda.
  3. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • miramamman 10 oktober 2011

    Jättegott och snabbt och enkelt att tillaga. Det gillar vi:-) Dock hade jag ingen rödlök hemma, men jag tog min egen smålök istället.

  • Stratan 2 november 2011

    Supergott! Hade dock ingen lövbiff, så det fick bli kalvstek istället. Den kommer jag att göra fler gånger.

  • fialia1 10 februari 2012

    Detta blev jättegott! Gick hem hos hela familjen. Vi serverade med färsk papardelle och kokt broccoli. Detta gör vi gärna om. Tack!

  • Smultron84 23 januari 2015

    Mycket gott och väldigt uppskattat :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.