- Serverar: 10 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
LCHF bröd med linfrön. Går att utveckla med kryddor och dyl.
Instruktioner
- Vispa äggvitorna hårt.
Vispa äggulorna tills det är ljust gult och fluffigt. Rör i philadelphiaost, salt och fiberhusk. Låt stå i ca 10 minuter (fiberhusket behöver svälla).
Vänd i äggulssmeten i äggvitan med slickepott.
Rör försiktigt i bakpulver och linfrön.
- Klicka ut 10 st klickar på bakpappersklädda plåtar.
Strö brödkrydda över.
- Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 10 minuter eller tills de blivit gyllenbruna.
Publicerat den
18 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
men hur många grader och hur länge?
Oj! Så dumt att jag glömde skriva upp! Bröden ska gräddas i 200 grader i ca 10 minuter. Tills de har blivit gyllenbruna.