Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - fisk med ost och räksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fisksås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud fisken i saltat vatten i cirka 10 minuter.
  2. Smält smöret och rör ner philadelphiaosten. Blanda ordentligt, späd med grädde under omrörning. Sjud såsen 5 minuter under omrörning. Ta kastrullen från plattan, rör ner osten. Salta och peppra. Skala räkorna och blanda ner dem i såsen.
  3. Servera fisken med såsen, broccoli och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.