Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lchf fiskpinnar

 
  • Serverar: 4-7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mmm njut!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär ut ca 4 fiskpinneaktiga strimlor på varje filé . Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke. Knäck 2 ägg blanda ihop dom och häll dom i en djup tallrik. Sätt sedan på spisen och låt den vara på 5 :an för att sedan låta stå på 4:an under stekningen häll i smör (riktigt smör) . Börja sedan att varva fisken med först doppa i ägg sedan paneringen och sist i pannan smackar ljuvligt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.