Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Kycklingwallenbergare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Testa göra små fina biffar av kycklingfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att alla ingredienserna är riktigt kalla. Blanda färsen i grädden, lite i taget. Arbeta in äggulorna, en i sänder. Smaksätt med salt och peppar. Forma till 8 biffar och lägg på en oljad skärbräda.
  2. Stek biffarna i smör på medelvärme 3-4 minuter per sida till en gyllene stekyta. Biffarna blir ganska höga.
  3. Servera t ex med blomkålsmos och ev lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.