Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Pressgurka

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En pressgurka för oss som vill hålla nere på kolhydraterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva gurkan tunnt med hjälp av en osthyvel eller en mandolin.
  2. Lägg skivorna i en skål och strö över salt.
  3. Lägg dem under press i en stor djup tallrik t.ex. med hjälp av andra tallrikar. Efter ca 30 minuter kan du hälla av vätskan.
  4. Lägg gurkan i en glasburk och blanda i hackad persilja.
  5. Blanda ingredienserna till lagen och häll över gurkorna.
  6. Gurkan håller sig några veckor i kylen om lagen täcker gurkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.