Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Risgrynsgröt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

I detta recept använder jag shiratakiris, vilket innehåller minimalt med kolhydrater. Grädden och mascarpone gör denna gröt till en riktig krämig och underbar skapelse!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj en förpackning med shiratakiris i ett durkslag i ca 30 sekunder. Lägg riset i en tjockbottnad, ganska liten kastrull tillsammans med grädde, sötning, salt, vaniljpulver och kanelstång. Sjuda i ca 30 minuter, tills det tjocknat. Ta bort kastrullen från plattan, ta bort kanelstången och tillsätt mascarpone och rör om. Servera gärna med bär!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AngeliqueE 9 december 2013

    Halloj! Vart får man tag i shiratakiris? Mvh

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.