Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Rödcurrybiffar med gorgonzola

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lyxiga biffar med en spännande blandning av röd curry och gorgonzola.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och skär gorgonzolan i sockerbitsstora tärningar, (ca 8-10 st). Blanda ingredienserna till biffarna och göm en bit gorgonzola i varje biff som du steker i smör. Ta upp biffarna och gör såsen direkt i stekpannan på skyn. Smaka av och tillsätt mer kryddor vid behov. Lägg sedan tillbaka biffarna i såsen och låt dem bli varma igen.
  2. Zuccinispagetti är gott till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Zeldasmatte 28 november 2010

    Detta är mitt favoritrecept! Hoppa över 1 dl vatten i såsen och ta 1 dl grädde till istället!

  • Zeldasmatte 2 december 2010

    Ni kan även byta ut gorgonzolaosten mot mozarellaost om ni föredrar det...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.