En underbart god tacogratäng som är perfekt för dem som äter enligt LCHF.
Instruktioner
- Stek köttfärsen. Slå i tacokryddan och vattnet och rör om. Pressa ned vitlöken, och åt stå och puttra en stund.
- Blanda philadelphiaosten och crème fraichen. Fördela detta i botten på en form. När köttfärsen är klar, läggs den över ostblandningen.
- Skär paprikan, jag brukar ta röd, i små bitar och lägg i formen. Skär löken i lökringar och fördela över köttfärsen. Sist garnerar man med riven ost.
- Grädda detta i 200 grader i 20-25 minuter.
- Servera med en sallad eller med kokt broccoli och blomkål.
Publicerat den
13 september 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag kör ett liknande recept, men tar istället creme fraichen, blandat med tärnad tomat och riven ost över köttfärsen... Ska testa med lite purjolök idag....
Gott, men vi saknade tortillachipsen. Krispig sallad till krävs.
Observera att tacokrydda innehåller massor av både socker och stärkelse! Krydda hellre själv med spiskummin, paprika, vitlök och örtsalt!